Strijd om Sony ereaders barst los

0

In Groot-Brittannië worden de nieuwe Sony PRS-300 en de PRS-600 al aangeboden bij Waterstone’s. Deze boekhandel biedt bij reserveren of kopen van een ereader gratis het nieuwste Dan Brown ebook The lost Symbol aan.

Het ebook van Dan Brown komt tegelijkertijd uit met de papieren versie. Dit zal per 15 september zijn. De ereaders zullen per 10 september uitgeleverd worden. Het ebook wordt dan later nageleverd.

Niet alleen de laatste Dan Brown moet kopers over de streep trekken, er wordt ook een kortingscoupon gegeven van 5 pond op de Pocket Edition en een van 10 pond op de Touch Edition. Die kun je dan weer besteden voor ebooks.

De Touch Edition moet 250 pond gaan kosten, de Pocket Edition 180 pond. Als je dat omrekent naar euro’s, ben je voor de PRS-300 €6 duurder uit (€205 bij de huidige dagkoers). Maar voor de PRS-600 ben je juist goedkoper uit: zo’n €15 (hij kost €284,73 bij de huidige dagkoers). Als je de ereader naar Nederland wil laten versturen, komen er natuurlijk nog verzendkosten bij.

eReaders heeft de proef op de som genomen en een account aangemaakt op de site van Waterstone’s: in Nederland wordt de ereader echter niet verkocht. Het apparaat wordt alleen naar klanten in de UK en Ierland verzonden.

(Via: Waterstone’s.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in