Samsung komt met tablet voor kinderen

0

Samsung introduceert een tablet speciaal gericht op kinderen. De Galaxy Tab 3 Kids heeft diverse educatieve apps aan boord, en ook beveiligingsopties waarmee ouders het apparaat onbezorgd door hun kinderen kunnen laten gebruiken.

De nieuwe 7-inch tablet komt in diverse kleuren en kan met behulp van een speciale hoes nog kindvriendelijker gemaakt worden. Intern gezien gaat het in wezen om een aangepaste versie van de Tab 3.0. Het apparaat heeft bijvoorbeeld een 1,2 GHz processor, 1 GB RAM, 8 GB schijfruimte en een resolutie van 1024×600 pixels.

Het nieuwe apparaat richt zich helemaal op kinderen, en is daarvoor uitgerust met de nieuwe Kid’s Store van Samsung, waarin voornamelijk educatieve apps staan. Ook is de tablet standaard al voorzien van een aantal games en ebook-apps.

Om het apparaat voor ouders aantrekkelijk te maken, bevat het ook enkele opties waarmee het gebruik aan banden kan worden gelegd. Ouders kunnen op het apparaat onder andere aangeven welke apps hun kinderen mogen gebruiken en hoe lang ze op het apparaat mogen.

De nieuwe tablet komt vanaf september wereldwijd op de markt. De prijs van het apparaat is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in