Sinterklaas opent ereader roadshow in Brabant

0

Op woensdag 2 december 2009 opent Sinterklaas de ereader roadshow in Brabant, een gezamenlijk initiatief van de Brabantse bibliotheken. De goedheiligman zal in de Roosendaalse bibliotheek op de Markt zijn grote boek verruilen voor een ereader om kennis te maken met deze nieuwe manier van lezen.

Nadat de Sint ervaringen heeft opgedaan met digitaal lezen is het de beurt aan de Brabanders. De ereader roadshow zal op 2 december alle Brabantse bibliotheken aandoen.

De roadshow is onderdeel van de campagne (her)ontdek de Bieb. Van 2 tot en met 9 december zal er een informatiestand in de bibliotheek van Roosendaal staan. Daarna zal de informatiestand langs meer dan 100 bibliotheken reizen. De stand is uitgerust met verschillende ereaders en een gevarieerd aanbod aan kranten en ebooks, zodat iedereen kan ervaren hoe het is om te lezen van een ereader.

Michel van eReaders.nl zal erbij aanwezig zijn en eventueel verslag doen van de bijeenkomst en natuurlijk aan Sinterklaas vragen hoe hij het lezen van een ereader vindt, in vergelijking met het lezen uit zo’n groot zwaar papieren boek. Meer informatie over de ereader roadshow kun je vinden op www.denieuwebieb.nl.

(Bron: persbericht)

Vorig artikelEen online persoonlijke ebookcatalogus met Dropbox en Stanza
Volgend artikeliMagworld: iTunes voor tijdschriften

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in