Een ereader of tablet gekregen. En nu?

0

Ongetwijfeld hebben veel Nederlanders een ereader of tablet gekregen met de feestdagen. Om hen op weg te helpen in de wondere wereld van het digitale lezen heeft eReaders.nl een paar handige links op een rijtje gezet.

Ben je nog helemaal niet bekend met het fenomeen ereader, ebooks en digitaal lezen? Kijk dan eens naar onze beginnersgids. Deze helpt je snel op weg met een uitleg over digitaal lezen en het kopen van ebooks.

Wil je ebooks gaan kopen en/of beheren op je PC, dan is het gratis programma Adobe Digital Editions wel zo handig. Eventueel kun je aan de slag met Calibre (eveneens gratis), maar deze kan niet overweg met ebooks die beveiligd zijn.

Voor diegenen die een tablet hebben gekregen, Bluefire Reader (iPhone/iPad) of Aldiko (Android) zijn wellicht interessante ereading apps. Deze kunnen ook overweg met ebooks die voorzien zijn van Adobe DRM (beveiliging). Ook de Kindle app van Amazon is het uitproberen waard; je vindt hier veel goedkope Engelstalige ebooks.

Op zoek naar content? Kijk eens naar onze top-15 algemene ebooks, top-15 management ebooks en top-15 gratis ebooks. Verder vind je op onze site een overzicht van Nederlandse ebookwinkels. Kun je het ebook van jouw keuze niet vinden? Meld deze dan aan op Gemisteboekverkoop.nl, een initiatief van eReaders Groep.

Heb je vragen over je ereader of tablet, of wil je je ervaringen delen met anderen? Bezoek dan eens ons forum. Je kunt er discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, van technische problemen en de laatste ontwikkelingen tot en met de laatste ebook gossip.

Wil je ook in de toekomst op de hoogte blijven van ons nieuws, abonneer je dan op een van onze RSS feeds of meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Ook vind je ons op Twitter en op Facebook!

Vorig artikelBenQ ontwikkelt Androidtablet
Volgend artikelKinderboeken komen tot leven op iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in