E-reading event: stem voor beste tablet, ereader, smartphone en app

0

In 2010 werd voor het eerst het E-reading event georganiseerd. Dit evenement richt zich op professionals in de markt voor digitaal lezen. Op 24 maart aanstaande zal de tweede editie plaatsvinden, met verschillende lezingen en seminars. Daarnaast zullen er tijdens het event awards uitgereikt worden voor beste tablet, ereader, smartphone en applicatie.

Het event wordt dit jaar net als vorig jaar georganiseerd in de High Tech Campus te Eindhoven. In 2010 ging Sony er vandoor met de prijs voor beste ereader, voor de Sony PRS-600. De beste ereading-applicatie was de app eReader van Barnes & Noble. Het NRC Handelsblad won de prijs voor beste kranten/tijdschriften ereading-applicatie. De meest innovatieve B2B e-reading applicatie was Notubiz, met Notureader. Tot slot werd ook een award voor best verkochte ebook uitgereikt. Dit was Mannen die vrouwen haten, geschreven door Stieg Larsson en uitgegeven door AW Bruna.

Dit jaar kan er gestemd worden voor de categorieën beste tablet, beste ereader, beste smartphone en beste ereading-applicatie. De award voor beste ereader wordt gesponsord door eReaders.nl. Je stem uitbrengen gaat door het formulier op de website van het event in te vullen. Door te stemmen maak je kans op een diner en overnachting voor twee personen in een vijfsterren hotel in de Benelux. Stemmen kan tot 4 maart.

Vorig artikelKindle for the Web biedt Amazon soelaas voor Apple’s restricties
Volgend artikelGoogle voegt ebooks toe aan Android Market

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in