Geruchten Apple ‘iReader’ steeds sterker

0

Apple heeft Bob Drebin aangenomen, voorheen werkzaam op de graphics afdeling van AMD en volgens zijn eigen CV verantwoordelijk voor de graphics chip van Nintendo’s Game Cube. Is dit nog een aanwijzing dat Apple een eigen ereader gaat uitbrengen?

Verschillende weblogs en nieuwssites schrijven over geruchten dat Apple een ereader gaat uitbrengen. Zoveel mensen kunnen het toch niet fout hebben?

Met de aanstelling van Bob Drebin heeft Apple een echt zwaargewicht op het gebied van graphics aangenomen. Waarmee hij zich gaat bezig houden is niet bekend gemaakt. De geruchten over de nieuwste Apple telg lopen uit een van iTablet met touchscreen technologie tot een Apple netbook, ook met touchscreen. Verwant daaraan is het gerucht dat iTunes opengesteld gaat worden voor ebooks. En voor wie maakt PixelQi eigenlijk de 10 inch schermen? Voor Apple? Of misschien toch voor de Kindle 3? De aankoop van Lexcycle door Amazon wijst ook op geloof van Amazon in een “iReader”.

Als Apple de ereader markt betreedt, dan zal dat voor de nodige ophef gaan zorgen. Misschien zullen ze heel wat leesvolk weghalen bij Amazon en doet Apple waar ze goed in is: “consumerize the market”.

(Via: All things Digital.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in