Samsung Galaxy S II wellicht in mei op de Nederlandse markt

159
0
DELEN

Samsung heeft de Galaxy S II al officieel uitgebracht in thuisland Zuid Korea. De smartphone – die in 120 landen zal verschijnen – wordt naar verwachting in mei op de markt gebracht in Nederland.

“Snel, Scherp & Dun”. Dat zijn de drie pijlers van de Samsung Galaxy S II. Het toestel weegt 116 gram en is met zijn omvang van 8,49 mm de dunste smartphone ter wereld. De Galaxy S II draait op Android 2.3 en beschikt onder meer over een 1.2Ghz Dual core processor, een 4,3-inch Super AMOLED Plus-scherm – dat tot 18% minder zou verbruiken dan een Super AMOLED-scherm, en ook in direct zonlicht goed zichtbaar zou zijn – en een 8-megapixel camera.

De opmerkelijkste nieuwigheden zijn echter de vier geïntegreerde ‘Hubs’ (de Social Hub, de Music Hub, de Game Hub en de Readers Hub), die gebruikers de toegang bieden tot boeken, kranten en magazines, muziek, games en sociale netwerken. Zo biedt Samsung via de ‘Readers Hub’ meer dan 2 miljoen boeken, 2000 kranten en 2300 tijdschriften aan. Deze Hubs zijn ook al aanwezig op de 7-inch Galaxy Tabs.

De Samsung Galaxy S II zal verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 699 euro.

(Via: Samsung)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER