eInk ereadergebruikers gezocht voor test eLinea!

0

Verknocht aan je eInk ereader en behoefte aan meer digitale content? Je wilt graag je eigen selectie van artikelen lezen? eReaders Groep nodigt je uit om eLinea te testen!

Op maandag 17 mei 2010 besteedden we er aandacht aan: eLinea. Op eLinea kunnen uitgevers van kranten, tijdschriften, luisterboeken en dergelijke, maar ook individuele schrijvers, dichters of columnisten, artikelkanalen aanmaken om hun content digitaal aan te bieden. Er zijn verschillende categorieën met verschillende artikelkanalen. Een lezer abonneert zich op een of meerdere artikelkanalen met daarin de artikelen van schrijvers of redactieteams van zijn of haar interesse. Vervolgens ontvangt hij of zij de artikelen die verschijnen in deze kanalen op een zelf te bepalen moment op een apparaat naar keuze. Dit kan een laptop zijn, of een smartphone, een tablet, maar dus ook een eInk ereader.

Testen
We zijn momenteel hard bezig met het testen van dit nieuwe concept en daarbij kunnen wij de hulp van een aantal fanatieke eInk ereader-lezers goed gebruiken! Op donderdag 17 juni 2010 organiseren wij daarom een live sessie waarbij we graag feedback ontvangen over het gebruik van eLinea op een eInk ereader. Vragen die onder andere aan bod zullen komen: hoe was de ervaring van een eLinea op je eInk ereader? En hoe zouden we dit nog kunnen verbeteren? Hoe beviel het gebruik van eLinea? Wat vind je van de kanalen en welke kanalen zou je graag willen zien?

Natuurlijk wordt deze zware taak aangenaam verlicht met de nodige hapjes en drankjes.

Inschrijven
De sessie zal plaatsvinden bij eReaders Groep in Delft. Er is plaats voor maximaal 10 mensen, dus wil je meedoen, schrijf je dan snel in! De gegevens die je nodig hebt om in te loggen op de eLinea-site en deze voorafgaand aan de sessie te testen, ontvang je wanneer je inschrijving definitief bevestigd is.

Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar info@elinea.nl met daarin je naam, e-mailadres en het type eInk ereader dat je gebruikt.

Alle info overzichtelijk op een rijtje:
Wat: eLinea feedbacksessie voor 10 eInk ereadergebruikers

Waar: eReaders Groep, Oude Delft 224 in Delft
Wanneer: donderdag 17 juni 2010
Hoe laat: van 16.00 tot 18.00 uur
Inschrijven: naam, e-mailadres en type eInk ereader mailen naar info@elinea.nl

Graag tot donderdag 17 juni!

Vorig artikelReview Sweex ebook Reader MM300: een bekend model, maar met prima leeservaring
Volgend artikelEerste Nederlandse ebook te koop in iBookstore

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in