Kindle 2 uitverkocht, nieuwe Kindle in aantocht?

131
0
DELEN

Sinds eergisteren is de Kindle 2 uitverkocht. Amazons populairste product is volgens de informatie op de website ‘tijdelijk niet op voorraad’. Het is de eerste keer dat de Kindle 2 uitverkocht is. Er zijn twee mogelijke oorzaken, of de verkoop van de ereader ging nog harder dan verwacht werd, of de langverwachte Kindle 3 komt eraan.

In het verleden, toen de Kindle 1 en de Kindle DX uitverkocht waren, liet het bedrijf meteen weten wanneer er een nieuwe levering verwacht kon worden. Nu heeft Amazon nog niets bekendgemaakt over de voorraad en mogelijke nieuwe leveringsdatum. De homepage van de website, waar sinds meer dan een jaar een prominente plaats voor de Kindle was weggelegd, heeft nu de nieuwe Kindle DX als blikvanger.

Al enige tijd gaan er geruchten dat Amazon binnenkort met een nieuwe ereader zal komen. Deze zou in of rond augustus op de markt moeten verschijnen. Volgens diverse bronnen zal deze een stukje dunner en sneller moeten worden en meer contrast hebben. Hij zal naar verwachting nog niet zijn uitgerust met een kleurenscherm of aanraakscherm.

(Via: CNet.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER