Magazine The Spectator volledig op iPhone te lezen

0

Magazine The Spectator is op de iPhone of iPod Touch volledig digitaal te lezen. Voor €0,79 is de applicatie te krijgen in de App store. Iedere donderdag brengt het tijdschrift artikelen over politiek, zaken, kunsten, literatuur en de grootste actuele nieuwsberichten.

Je kunt iedere donderdag op je iPhone of iPod Touch de nieuwste editie lezen. De aankoopprijs van €0,79 is inclusief een week het tijdschrift. Je kunt kiezen voor een wekelijks of maandelijks abonnement. De links in de artikelen zijn klikbaar, je kunt inzoomen en uitzoomen door te dubbeltappen of de “pinch” techniek te gebruiken en door geanimeerde thumbnails door de pagina’s bladeren en via de inhoudsopgave direct naar het artikel van je gading springen.

Het abonnement kun je afsluiten door binnen in de applicatie te kiezen voor een maandelijks of een wekelijks abonnement en dat te betalen.

Inmiddels is ook bekend gemaakt door Steve Jobs, CEO van Apple, dat er 2 miljard downloads uit de App store zijn geweest. Er staan 85.000 apps in de App store. Jobs verwacht nog dit jaar door de 100.000 apps te gaan.

(Via: Exact Editions.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in