Art of War best gedownloade ebook in Wordplayer

0

Het ebook Art of War van Wordplayer is het meest gedownloade ebook voor Android telefoons. Ebook applicaties doen het echter niet goed in de Android markt. Hopelijk verandert dat met de komende op Android-gebaseerde vloedgolf van apparaten volgend jaar.

De top van gratis ereaders voor Android-systemen is Wordplayer van waaruit je duizenden gratis ebooks kunt downloaden op je SDcard. De applicatie ondersteunt ePub ebooks. Niet alleen kun je ePub bestanden van je SDcard downloaden naar de ereader applicatie, het is ook mogelijk te synchroniseren met Calibre. Sun Tzu’s Art of War is al geïnstalleerd bij het downloaden van Wordplayer. eReaders.nl deed eerder al een review van Wordplayer. Deze review dateert van voor de update naar versie 3.

Andere ereaders applicaties zijn Aldiko, FBreader (beiden kunnen ePub lezen), JETCET PDF waarmee je PDF’s kunt bekijken uit je gmail en Documents to Go waarmee je word, excel, powertpoint en pdf kunt gebruiken.

In de Nederlandse Android Market staat niet Wordplayer, maar Aldiko bovenaan de lijst van meest gedownloade ereader applicaties. Aldiko ondersteunt ePub ebooks zonder DRM. Ze zijn wel de optie om ebooks met Adobe DRM te gaan ondersteunen aan het evalueren.

(Via: Teleread.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in