Samsung Galaxy Tab komt met apps Bol.com en nrc.next

0

Samsung heeft voor de nieuwe Galaxy Tab deals gesloten met Bol.com en nrc.next. Dit maakte het bedrijf bekend bij de presentatie van de tablet, die vanaf zaterdag in Nederland te koop zal zijn. De nieuwe tablet van Samsung komt hierdoor met een app met ebooks van Bol.com en een app met nieuwsartikelen van nrc.next.

Naar de tablet wordt door velen al enige tijd uitgekeken. Het is de eerste echte iPad-concurrent en Samsung heeft met verschillende uitgevers en partners deals gesloten voor lokale en internationale content. “Er zit genoeg internationale content in de Galaxy Tab, maar we willen ook de Nederlandse consument bedienen”, stelt een woordvoerder van Samsung.

In Nederland heeft het bedrijf de handen dan ook ineengeslagen met Bol.com en nrc.next. Kopers krijgen enkele weken gratis toegang tot de digitale nrc.next. Daarnaast zal er bij de app van Bol.com een gratis ebook meegeleverd worden. Via de applicatie van Bol.com kun je verder zowel door het aanbod ebooks bladeren als ook de ebooks lezen. Doordat de applicatie gekoppeld is aan het account bij Bol.com heeft de lezer ook toegang tot al eerder aangeschafte ebooks.

De Samsung Galaxy Tab is een 7-inch tablet met een schermresolutie van 1024 bij 600 pixels. Het apparaat weegt 380 gram, heeft behalve twee camera’s onder meer wifi, bluetooth en biedt volledige ondersteuning voor Flash. Het apparaat ligt vanaf zaterdag voor 749 euro in de winkels.

(Via: Androidworld.nl.)

Vorig artikelFrankrijk krijgt wet op vaste ebookprijs
Volgend artikelBelangengroep voor ebook opgericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in