*Openmargin gaat vanavond live in Appstore

0

Vanavond gaat de app *openmargin live voor de internationale pers. Sinds vandaag is de app beschikbaar in de App Store. De app stelt gebruikers in staat om in de marge met elkaar van gedachte te wisselen over een ebook dat ze aan het lezen zijn.

De app biedt de lezer de mogelijkheid om eigen notities publiekelijk te delen en die van andere lezers te bekijken binnen het desbetreffende ebook. Eerder dit jaar
kondigde het Nederlandse bedrijf de private bètaversie aan op The Next Web Conference. Nu is de iPad-app open voor het publiek. Momenteel ondersteunt *openmargin enkel DRM-vrije ePubs die via iTunes of Dropbox geïntegreerd kunnen worden. Wanneer je een bepaald ebook importeert verbindt de app jou met andere lezers van hetzelfde boek.

*Openmargin heeft naast de app ook een bijbehorende website. De website biedt toegang tot de profielen van de gebruikers waar alle gemaakte notities geraadpleegd kunnen worden. Op dit platform kan je niet andere gebruikers ‘volgen’ maar genereert het platform voor jou een impliciet netwerk gebaseerd op jouw activiteit. Op deze manier kan de lezer gelijkgestemden vinden en nieuwe boeken ontdekken.

Via: persbericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in