Libris bundelt papieren, digitale en luisterboek ‘Ik kom terug’ van Adriaan van Dis

0
DELEN

Boekhandelketens Libris en Blz. verkopen het ebook, de luisterboekversie en de papieren editie van Adriaan van Dis’ Ik kom terug in één bundel voor 25,- euro. Volgens de boekhandel is het initiatief bedoeld om de consument meer vrijheid te geven ‘zelf te bepalen waar en hoe hij de bestseller leest’.

Directeur Caroline Damwijk laat weten dat het idee voor deze bundel op de Frankfurter Buchmesse ontstond. “Daar spraken we eerst met Caroline Mouwens en Rianne Blaakmeer van VBK Media en Atlas Contact. Het gesprek ging over onze visie op het boekenvak en het belang van het boek in welke vorm dan ook. Later die middag spraken we Dik Broekman van Rubinstein die ons de eerste opnames van Van Dis’ luisterboek liet horen. Toen viel alles op z’n plaats.”

De bundelaanbieding is te koop vanaf 1 december. Klanten die het boek in de boekhandel kopen krijgen een code waarmee ze via internet de ebookversie en de luisterboekeditie kunnen downloaden. Via de webwinkel wordt de bundel direct verkocht.

De boekhandelketen wil in de toekomst nog meer boeken op deze manier als bundel aan lezers verkopen. Damwijk: ”Het is een terugkerend onderwerp in al onze gesprekken met de uitgevers.”


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER