Amsterdam University Press publiceert duizendste ebook

0

Uitgever Amsterdam University Press heeft onlangs haar duizendste ebook gepubliceerd. Hiermee is deze uitgever momenteel de grootste zelfstandige aanbieder van ebooks in Nederland, met een aandeel van ongeveer 13 procent van het totale aanbod digitale boeken.

In totaal zijn er nu ruim 7.500 ebooks leverbaar in Nederland. Daarvan zijn er dus 1.000 afkomstig van de Amsterdam University Press (AUP), een uitgever van publicaties op het gebied van geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen.

Het duizendste digitale boek van de AUP is het boek Griezelig gewoon, over gotieke verschijningen in de Nederlandse romans, geschreven door Agnes Andeweg van de Universiteit van Maastricht. Ter gelegenheid van het behalen van de mijlpaal van duizend digitale boeken is deze titel een week lang voor Facebookfans van de AUP gratis te downloaden.

De ebooks van de AUP zijn verkrijgbaar in PDF-formaat via diverse kanalen, waaronder Bol.com. De honderd bestverkochte titels zijn ook in ePub-formaat te koop. Na de zomer zijn de ebooks eveneens te lezen via het platform Yindo. Ook worden de prijzen binnenkort met 25 procent verlaagd, om de titels aantrekkelijker te maken voor digitale lezers.

(Via Informatie Professional)

Vorig artikelKomt Apple in september met twee iPhones?
Volgend artikelWebsite Nederlands Dagblad vanaf vandaag achter betaalmuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in