Kobo opent tijdschriftenwinkel en Kids Store

0

Naast nieuwe apparaten heeft Kobo deze week ook de komst aangekondigd van een nieuwe tijdschriftenwinkel en een aparte winkel met kinderboeken. Het bedrijf werkt samen met een aantal grote tijdschriftenuitgevers en verwacht vanaf de herfst honderden titels te kunnen aanbieden.

Het gaat voorlopig voornamelijk om Engelstalige titels, al zijn de pagina’s op Kobo’s site over tijdschriften en kranten al wel naar het Nederlands vertaald. Een melding op de site vertelt: “We bieden momenteel geen kranten en tijdschriften aan onze internationale klanten aan. We begrijpen echter als geen ander hoe belangrijk is en stellen alles in het werk om deze inhoud zo snel mogelijk aan gaan bieden en nog meer leesplezier te bieden.” Uit de informatie op de site blijkt dat het om abonnementen gaat, tijdschriften en kranten los aanschaffen lijkt niet mogelijk. Ze kunnen gelezen worden op zowel de tablets als ereaders van het bedrijf.

De nieuwe winkel voor kinderen biedt zo’n 100.000 titels voor kinderen en jong-volwassenen. Voor de allerkleinsten zijn er boeken uitgerust met een voorleesfunctie en prentenboeken. Ouders kunnen speciale accounts voor hun kinderen maken waarmee ze de titels uit de kinderwinkel kunnen openen. De winkel gaat in september live in de Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië en zal vervolgens in andere landen beschikbaar komen.

Vorig artikel‘Bol.com deelt geen klantgegevens met stichting BREIN’
Volgend artikelKindle Fire meest gebruikte leestablet onder Amerikaanse kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in