PDF lezen op je iPhone

0

Good Reader is een grote PDF-viewer voor de iPhone en de iPod Touch waarmee je PDF’s digitaal kunt lezen. De Good Reader ondersteunt grote bestanden, USB overdracht en reflowable PDF. Ook txt-bestanden kunnen hiermee bekeken worden.

Niet alleen PDF en txt worden ondersteund, ook MS Office bestanden als Powerpoint, Word en Excel kunnen met deze applicatie op de iPhone of iPod Touch gezet worden.

Via Wifi, USB, e-mail bijlage en directe downloads van het web kunnen de bestanden op het apparaat gezet worden. De applicatie integreert met MobileMe iDisk, FilesAnywhere en MyDisk.se en andere servers voor overdracht van bestanden. Zo kun je altijd overal bestanden vandaan halen.

PDF Leesgemak
De applicatie laat je PDF’s lezen door alleen de tekst uit de PDF te halen. Daardoor kunnen woorden afgebroken worden (word wrap). Ook kun je zo lezen zonder naar links en naar rechts te scrollen, de lettergrootte aanpassen en zijn er geen paginamarges. Good Reader laat je zoeken in de tekst, binnen de tekst naar een pagina springen door te tappen op een hyperlink. De app belooft echt full screen lezen, zonder knopjes of voortgangsbalken in het scherm.

Ook is er de mogelijkheid om plaatjes tot 50 keer in te zoomen, terwijl deze nog altijd scherp blijven. Zo kun je technische tekeningen en kaarten goed lezen op je iPhone of iPod Touch. Je kunt makkelijk naar een pagina gaan met de GoTo PDF Page functie, bookmarks aanbrengen een horizontale scroll lock instellen als er meerdere kolommen te lezen zijn op de pagina.

Features bij het lezen txt-bestanden bevatten autoscroll, snelle tekstnavigatie, toevoegen van bookmarks en de app gaat automatisch naar waar je was gebleven in de tekst.

Deze applicatie is te vinden in de App store op je iPhone en iPod Touch door de zoekterm Good Reader in te tikken. Hij kost slechts €0,79.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in