Iedere dinsdag gratis Duitse ebooks

0

Iedere dinsdag, beginnend vanaf vandaag 29 september 2009, staat er een gratis Duits ebook te downloaden bij uitgeverij Libreka. Tijdens de Frankfurter Buchmesse van 14 tot en met 18 oktober 2009, zal er iedere dag een gratis ebook te downloaden zijn.

De titel die vandaag ter beschikking staat is van Judith Maria Gilies, Unsere Nullerjahre. Das Jahrzehnt der Bagels, Blogs und Billigflieger. Op 6 oktober volgt Tausend Trottel van Quim Monzo en op 13 oktober Olivier Mests Schmerzfrei Sparen. 222 Tipps, um preiswert und trotzdem gut zu leben.

Tijdens de Frankfurter Buchmesse zal iedere dag een ander ebook gratis te downloaden zijn. Het ebook zal 24 uur beschikbaar zijn en daarna vervangen worden door het volgende ebook. Onder andere zal Brian Thackers Couch surfing te downloaden zijn en Ernst-Wilhelm Händlers Welt aus Glas.

Na de Buchmesse zal er weer iedere dinsdag een ebook te downloaden zijn tot 10 november. Ondanks dat de ebooks gratis te downloaden zijn, zullen ze toch beschermd zijn met DRM. Het ebook zal niet verdwijnen van de ereader nadat de 24 uur voor het gratis downloaden verstreken zijn. Hier zijn de ebooks van de “Download Days” van Libreka beschikbaar. Het ebook is in ePub formaat en beschermd met Adobe DRM. Om het gratis ebook te kunnen downloaden, dien je wel weer een account aan te maken op de site. Voor alle gratis titels de komende weken, kijk je hier.

(Via: Golem.de.)

Vorig artikelPDF lezen op je iPhone
Volgend artikelWattpad kiest ePub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in