Wattpad kiest ePub

0

Wattpad, een populaire ebook community, kiest voor ePub als standaard voor ebookpublicaties. Wereldwijd komt er steeds meer acceptatie voor het platform van Wattpad. Er is ook steeds meer acceptatie voor ePub als standaard formaat.

Wattpad laat hiermee een grote hoeveelheid schrijvers en uitgevers toe tot haar platform. Ook kunnen hiermee meer dan 100.000 door gebruikers gegenereerde ebooks aan derden verkocht worden. Ook de IDPF verwelkomt de ondersteuning van Wattpad voor ePub met open armen. “Het is belangrijk dat iedereen in de ebookwereld dezelfde standaard aanneemt. We zijn blij dat Wattpad zich aansluit bij een groeiende lijst van grote bedrijven die ePub ondersteunen.”, zegt Michael Smith, directeur van de IDPF.

IDPF is de organisatie achter het bestandsformaat ePub. Zie voor meer informatie ons dossier over ePub.

Wattpad is opgericht in 2006. Het is een populaire community voor uitgeven, lezen en delen van ebooks. Via webbrowser of mobiel heb je direct toegang tot de titels van Wattpad. Het gaat om korte verhalen, novelles, essays en meer, die je kunt lezen op je ereader of smartphone. Schrijvers kunnen hun werk met een paar klikken uploaden en beschikbaar maken over de hele wereld.

(Via: Teleread.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in