Vernieuwde ereader van Kobo ook met wifi

0

Vandaag heeft Kobo de komst aangekondigd van een nieuwe versie van de eigen ereader. Nieuw is ondermeer een draadloze verbinding via wifi, een sneller eInkscherm, een beter contrast en een langere batterijduur. De nieuwe ereader kan nu besteld worden en zal eind oktober geleverd worden.

De nieuwe 6-inch ereader is qua uiterlijk en specificaties duidelijk een update van de vorige versie. Het apparaat heeft een geheugen van 1 GB (uitbreidbaar met een SD-kaart), een eInkscherm met 16 grijswaarden en weegt 220 gram. De Kobo ereader ondersteunt onder meer beveiligde en onbeveiligde ePub- en PDF-bestanden. Volgens Kobo is de ereader verder 2,5 keer sneller dan de vorige editie. Met het ingebouwde wifi kunnen lezers via een thuisnetwerk of hotspot verbinding maken met de webshop van boekwinkel Borders.

Het apparaat is leverbaar in drie verschillende kleurstellingen, voor een prijs van 139 dollar. Daarmee is het even duur als de goedkoopste versie van de Kindle, en 10 dollar goedkoper dan de Nook van Barnes & Noble.

(Via: Business Wire.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in