Libris/Blz. ook aangesloten op LeesID

0

Vorige week zijn de ebookshops van Libris en Blz. ook op het LeesID-platform aangesloten. Met LeesID kun je boekenplankjes van verschillende webwinkels aan elkaar koppelen zodat je overal toegang hebt tot je ebooks. Libris en Blz. namen onlangs afscheid van Kobo en exploiteren nu weer hun eigen ebookwinkel.

Met ingang van vorige week verkopen de winkels van Libris en Blz. niet langer de Kobo-ereaders. Ook zijn de verwijzingen naar ebooks van Kobo van de site verwijderd. Libris en Blz. stopten met Kobo na de bekendmaking van de samenwerking tussen Bol.com en Kobo.

In plaats van Kobo komt er voor Libris en Blz. een samenwerking met het Duitse Tolino. Het duurt nog even voordat de ereaders in de winkels liggen, wel is Libris inmiddels zelf gestart met de verkoop van ebooks.

Die zijn nu dus ook verbonden aan LeesID. Via de site van LeesID maak je eenvoudig de koppeling tussen alle winkels waar je wel eens ebooks koopt.

Vorig artikelBijna driekwart Britse jongeren heeft liever papieren boek
Volgend artikelEbookfestival: 1.000 ebooks voor € 4,99
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in