Chinezen klonen nog niet bestaande Apple iTablet

0

Chinezen hebben een kloon gemaakt van de nog niet uitgebrachte Apple iTablet. Deze P88 is een tablet met touchscreen en internetconnectiviteit die onder de $440 moet gaan kosten.

Verdere kenmerken van deze kloon zijn een 160GB harddisk, 1,6GHz CPU, 1GB RAM en een gewicht van 1,03 kg. Daarbij bevat de tablet drie USB-poorten, een cardreader, Wifi, koptelefoon en microfoon. Er is ruimte gereserveerd voor een 3G- en GPS-module. De batterij gaat echter slechts anderhalf uur mee. Het apparaatje meet 280×180×22mm.

Het is niet de eerste keer dat de Chinezen een apparaat klonen. Zo werd eerder al de Kindle ereader van Amazon gekloond. Het is zelfs niet de eerste keer dat de Chinezen een apparaat klonen dat nog niet is uitgebracht. De PSP van Sony was dit lot al eerder beschoren.

Shanzai.com zegt dat er niets mis is met de P88 van Shenzhen Great Loong Brother Industrial Co, op de batterijduur na. Maar, zo analyseert de site: “Zouden we niet heel erg teleurgesteld zijn als de Apple iTablet zo dik, zo gewoontjes en zo ‘under powered’ zou zijn?”

(Via: Shanzai.com.)

Vorig artikelEerste Hebreeuwse ereader op de markt in 2010
Volgend artikelTwee nieuwe ereaders: de Jetbook lite en de Italica

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in