Verkoop Kindle Fire omhoog na aankondiging iPad Mini

0

Amazon heeft laten weten dat het een dag na de aankondiging van de iPad Mini een recordaantal Kindle Fires heeft verkocht. Vorige week dinsdag introduceerde Apple een kleinere versie van de iPad, die de concurrentie moet aangaan met andere 7-inch tablets.

In een e-mail aan website AllThingsD stelt Amazon dat er op woensdag meer Kindle Fires dan ooit werden verkocht. In vergelijking met een week eerder werden er 3 keer zoveel tablets verkocht.

Waarschijnlijk hebben geïnteresseerde klanten afgewacht voor welke prijs Apple de iPad Mini zou gaan verkopen, en welke specificaties het apparaat zou hebben. Beiden vallen wat tegen in een vergelijking met de Kindle Fire. Daar springt Amazon sinds vandaag gretig op in, door op de homepage van de webwinkel een grote advertentie te plaatsen waarin de specificaties van beide apparaten worden vergeleken.

De iPad Mini is met een prijs van $329 een stuk duurder dan de Kindle ($199). Ook heeft het een scherm met een minder hoge resolutie, een slechtere geluidskwaliteit en minder goede wifi-verbinding.

(Via AllthingsD)

Vorig artikelValoBox verkoopt ebooks in stukjes en beetjes
Volgend artikelNook van Barnes & Noble landt in Groot-Brittannië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in