Kindle MatchBook vanaf nu beschikbaar

0

Amazon heeft vandaag de nieuwe functie MatchBook gelanceerd. Met MatchBook is het mogelijk om de ebookversie van eerder gekochte papieren boeken met voordeel of zelfs gratis te downloaden.

Het nieuwe programma van Amazon lijkt wel op AutoRip, waarmee het al de digitale versie van muziek op cd’s gratis beschikbaar stelt aan kopers. Met MatchBook kun je als klant bij Amazon van boeken die je in het verleden hebt aangeschaft nu ook de digitale versie goedkoper of gratis krijgen. Nog niet van alle boeken, volgens het bedrijf is deze functie nu voor 70.000 titels beschikbaar.

Amazon kondigde het programma in september aan. Toen ging het nog om slechts 10.000 titels, in de tussentijd hebben diverse nieuwe uitgevers al hun medewerking aan MatchBook toegezegd. Amazon verwacht dat het aantal boeken de komende maanden nog snel verder zal groeien.

Vorig artikelReview Kindle Paperwhite (2013)
Volgend artikelNieuw: Sony Reader PRS-T3
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in