Primera richt zich op online boek- en ebookverkoop

1

Winkelketen Primera gaat boeken en ebooks verkopen via de webshop. De winkelketen verkoopt momenteel al gedrukte boeken via de fysieke winkels. Dit is uitgebreid met de online verkoop van gepersonaliseerde boeken.

Assortimentsmanager Mario Arnts legt uit dat Primera ervan overtuigd is dat de consument 7 dagen per week 24 uur per dag de mogelijkheid wil om te kopen. “Aankopen via internet worden steeds belangrijker en nemen in aandeel toe”, aldus Arnts. Andere redenen voor de online boekverkoop zijn dat via de webshop een breder aanbod kan worden gepresenteerd en dat het personaliseren van boeken alleen online kan.

“We willen binnen afzienbare tijd ook fysieke boeken en e-boeken aanbieden via de webshop. De focus zal voornamelijk liggen bij toptitels, en bij gepersonaliseerde boeken, die nu al besteld worden. Wellicht dat we in de toekomst ook e-readers in ons online assortiment opnemen.”

Recent zijn zowel boekhandel De Slegte als de Hema gestart met online ebookverkoop. De Slegte verkocht via de website al nieuwe boeken, ramsjwerk en tweedehands boeken. Voor de Hema was de online boekverkoop nieuw. Hema had al wel ervaring met de verkoop van ereaders.

(Via: Boekblad)

Vorig artikel20% korting op ebooks bij AKO
Volgend artikelReview Sony Tablet S: My First Sony

1 REACTIE

  1. ik kan on line geen e boeken van John Grisham vinden en bestellen
    deze staan bij bij U op de site
    Ik wil graag mijn boekenbon gebruiken maar dat gaat niet

    Ik hoop dat U mij kan helpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in