Boekensite Hebban maakt overzicht van goedkope ebooks

0

Direct kunnen zien welke ebooks in de aanbieding zijn en waar je de goedkoopste editie kunt downloaden, dat is vanaf nu mogelijk op Hebban. De boekencommunity maakte een automatisch bijgewerkt overzicht van goedkope ebooks bij Nederlandse webwinkels.

In totaal zijn er twee overzichten via de boekensite te raadplegen. Een met de goedkoopste ebooks op populariteit gerangschikt, en een met een lijst van alle ebooks onder de 5 euro.

‘Hebban biedt hiermee een concreet wapen tegen piraterij in ons land,’ aldus Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen. ‘Hebban checkt de beschikbaarheid en prijzen van ebooks bij alle bekende ebookwinkels. Een dergelijk overzicht bestond er nog niet. In combinatie met de weging op populariteit van titels biedt Hebban hiermee een uniek en vooral ook geld besparend hulpmiddel voor lezers van digitale boeken. Het bewijst dat er echt wel voldoende betaalbaar aanbod is.’

Vorig artikelRuim 11.000 digitale Boekenweekgeschenken uitgedeeld tijdens Boekenweek
Volgend artikelKobo komt met nieuwe ereader Kobo Glo HD
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in