Eerste video van BeBook 2 in actie

0

Endless Ideas heeft een korte video online gezet van de BeBook 2 in actie. In de video is te zien hoe iemand op de ereader door het aanbod van ebookwinkel Fictionwise bladert, via een draadloze 3G verbinding.

De BeBook 2 biedt naast draadloos internet ook een touchscreen. Op de video is te zien hoe iemand middels vingerbewegingen door een menu bladert. Het gaat duidelijk om aanbod van Fictionwise, één van de grotere aanbieders van ebooks in de VS. Op de beelden is ook te zien dat Barnes & Noble vertegenwoordigd is.

De video is opgenomen op Times Square in New York. Het team van Endless Ideas is daar in verband met Book Expo America, dat deze week plaatsheeft. Naast Endless Ideas is ook Amazon vertegenwoordigd met hun Kindle en ook Sony geeft acte de presence.

Volgens Endless Ideas verschijnt de BeBook 2 na de zomer op de markt. Het bedrijf praat momenteel met telecomoperators om de draadloze internetverbinding in Europa mogelijk te maken. De BeBook 2 vormt daarmee een Europees antwoord op de Amazon Kindle, waarop ook draadloos content opgehaald kan worden, maar dat netwerk werkt niet buiten de VS.

Vorig artikelGoogle Books nu ook onderwerp van onderzoek voor EU
Volgend artikelE-Ink verkocht aan PVI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in