iPhone app van Barnes & Noble

0

Ook Barnes & Noble, eigenaar van Fictionwise, heeft besloten mee te gaan in de mobiele vaart der volkeren en lanceert een iPhone app. Met de camera van de iPhone kun je door de miljoenen ebooks bladeren die bij Barnes & Noble te vinden zijn.

Het besluit om een mobiele applicatie te maken kwam volgens William Lynch, directeur van Barnes & Noble.com, omdat het mobiele verkeer enorm is toegenomen in de laatste 12 maanden en omdat de adaptatie door klanten steeds groter werd.

Eerder al lanceerde B&N een audiobookstore en kondigde Fictionwise aan een beta release te doen van een gratis ereader applicatie voor de Blackberry.

Bij het verschijnen van de zoveelste ereader applicatie voor de iPhone waar mee je ebooks kunt lezen, zie je door de bomen het bos bijna niet meer. Het lijkt erop of iedere ebookstore zijn eigen applicatie lanceert, plus dat er nog een paar applicaties zijn die meerdere ebookwinkels doorzoeken. Straks zit je smartphone zo vol met apps, dat je er geen ebooks meer bij kunt zetten.
Hoeveel ereader applicaties heb jij op je iPhone / iPod Touch of andere smartphone? Welke is je favoriete ereader? En wat denk jij over de hoeveelheid applicaties voor ereaders? Zijn het er teveel? Te weinig? Laat je horen in de comments!

(Via: InCT.)

Vorig artikelBeperkingen ereader zetten aan tot ongestoord lezen
Volgend artikelEbook.nl biedt na de zomer ook ePub formaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in