LibreDigital haalt $ 15 miljoen op

0

LibreDigital heeft in een nieuwe investeringsronde $ 15 miljoen opgehaald om te investeren in een digitaal distributieplatform. Het geld wordt gebruikt om het distributieplatform verder te ontwikkelen en voor de marketing ervan.

Het platform laat uitgevers direct in contact komen met consumenten die digitale content kopen en delen op het internet. “Steeds meer worden ereaders en mobiele apparaten gebruikt om e-artikelen, ebooks en andere digitale content te kopen en te lezen. De vraag overstijgt het aanbod.” zegt Steve L. Pesikoff, mede oprichter van Triangle Peak Partners en een van de investeerders. Onder de andere investeerders bevinden zich grote partijen als HarperCollins Publishers en de New York Times Company. Het lijkt erop dat deze grote investeerders geloven in het fenomeen e-content: digitale boeken, kranten en tijdschriften.

Het systeem van LibreDigital moet ervoor zorgen dat digitale content zoals kranten, tijdschriften en ebooks gemakkelijk zijn weg vindt naar de ereaders en mobiele apparaten van consumenten over de gehele wereld.

LibreDigital is een web-based platform dat voor 6 van de 10 grote uitgeverijen en voor 175 kranten en tijdschriften een digitale oplossing biedt om e-content te distribueren.

(Via: MobileRead.)

Vorig artikelKoop een ereader en krijg een gratis… koelkast
Volgend artikelSony en Google: 1 miljoen ePub ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in