Cybook Orizon binnenkort beschikbaar

0

Aan het begin van 2010 kondigde het Franse bedrijf Bookeen een nieuwe ereader aan. De Cybook Orizon zou aan het eind van het voorjaar op de markt moeten komen, maar dat werd uitgesteld tot september. Nadat sporadisch beelden van prototypes opdoken, plaatsten de makers vrijdag de eerste foto’s van de definitieve uitvoering.

De Cybook Orizon komt in twee modellen, een met zwarte voorkant en witte achterkant en een met witte voorkant en zwarte achterkant. Het apparaat is uitgerust met een 6-inch scherm van Sipix, dat te vergelijken is met eInk-schermen maar gebruik maakt van een iets andere techniek. Een verdere bijzonderheid van de Cybook Orizon is dat het apparaat een met de vinger bedienbaar multitouchscherm heeft. Andere al eerder bekende specificaties zijn onder meer wifi, 2GB geheugen en Bluetooth.

Volgens de officiële weblog van het bedrijf achter de Cybook Orizon zal er binnenkort meer bekend worden over de lanceerdatum.

(Via: Bookeen.)

Vorig artikelTxtr en Asus werken samen aan Europese ebookwinkel
Volgend artikelIFA 2010 in teken van ereaders en tablets
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in