AKO tijdschriften nu ook voor mobiel

0

AKO heeft een nieuwe app op de markt gebracht: AKO Carrousel. De app is ook geschikt voor de iPhone, AKO is hierdoor naar eigen zeggen de eerste in Nederland die digitale tijdschriften aanbiedt voor mobiel.

In 2010 werd de AKO/MagWorld gelanceerd, een “online digitale magazinekiosk” waarmee op de iPad tijdschriften kunnen worden gelezen. De app was zeer succesvol en stond dagenlang op nummer één in de downloadlijst van de App Store. Later werd de app ook beschikbaar voor Android, Windows en MAC. Nu zijn de digitale tijdschriften ook te bekijken op de iPhone door de app AKO Carrousel. Om de volledige tijdschriften te lezen is nog altijd wel een tablet of computer nodig.

AKO is de grootste aanbieder van online tijdschriften in Nederland. De AKO Carrousel bevat op dit moment 125 titels van 32 uitgevers, zoals Vrij Nederland, HP/de Tijd, AvantGarde en Glossy. De app laat alle covers zien van de laatste edities van de tijdschriften en de gebruiker kan bladeren door de eerste bladzijdes van de tijdschriften.

Dennis Mikkelsen, verantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten van AKO en manager Audax Digital: “Mobiel was de ontbrekende factor in ons assortiment aan platformen. Dus het was een hele logische keuze om het digitale aanbod aan tijdschiften met de AKO Carrousel voor iPad en iPhone te completeren”.

(Via: InCT)

Vorig artikelAmazon komt met nieuw ebookformaat
Volgend artikelSamsung introduceert nieuwe apparaten op elektronicabeurs IFA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in