Samsung introduceert nieuwe apparaten op elektronicabeurs IFA

0

Uit een teaser en een Android-applicatie van Samsung blijkt dat het bedrijf op 1 september meerdere nieuwe producten zal presenteren. Het gaat naar wat nu bekend is in elk geval om een nieuwe tablet van 7,7 inch en een onbekend product onder de naam Samsung Note.

Met de aankondiging ‘Something big is coming’ en een bijbehorende teaser op Youtube probeert Samsung de aandacht te trekken voor een nieuwe productlancering.

In een Unpacked-applicatie die Samsung voor de komende elektronicabeurs IFA maakte, hebben whizzkids bovendien de logo’s gevonden van drie nieuwe producten: de Samsung Galaxy Tab 7.7, de Samsung Note en de Samsung Wave 3.

Wat de Samsung Galaxy Tab 7.7 is, lijkt wel duidelijk: een nieuwe tablet met een schermafmeting van 7,7 inch. In het geval van de Wave gaat het om een nieuwe telefoon in de bekende serie. Wat de Samsung Note is, blijft echter nog een grote verrassing. De ondertitel van de teaser ‘Sketches of your desire’ doet vermoeden dat het om een notitie- of tekentablet gaat.

Op 1 september zal Samsung te Berlijn een persconferentie houden, dan zal ook de Unpacked-applicatie een update krijgen, waarna waarschijnlijk meer bekend is over de nieuwe producten van het bedrijf.

(Via: Gizmodo.)

Vorig artikelAKO tijdschriften nu ook voor mobiel
Volgend artikelNieuwe Nederlandse digitale uitgeverij voor de jeugd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in