Studon maakt stappenplan voor ereaders

0

In een reeks van 5 filmpjes heeft Studon een stappenplan gemaakt om beginnende lezers te helpen met hun ereadersoftware. Binnen 5 minuten leer je hoe je de software installeert, Adobe Digital Editions autoriseert, je ebook activeert, je ereader aansluit en tot slot hoe je een ebook op je ereader zet.

Louis Smit, eigenaar van Studon is bij eReaders.nl actief op het forum en daar zag hij dat veel mensen problemen hebben met het autoriseren van de ereader en het uploaden van ebooks op de ereader.

In een eerdere post van eReaders.nl over de problemen met Sony eBookLibrary, heeft Sony al wel aangegeven dat ze de problemen willen gaan verhelpen middels een software update. De klantenservice van Bol.com laat het volgens de leden op ons forum afweten met hulp voor autorisatie en andere ongemakken.

“De DRM problemen zullen er niet mee verholpen worden,” aldus Smit op het forum, “maar wellicht helpt het bij de kleinere ongemakken.” De filmpjes zijn op de site van Studon te vinden bij de afdeling Ondersteuning.

Vorig artikelScarab e-tijdschrift op de iPhone en iPod Touch
Volgend artikelPwC: “Gratis is niet meer te betalen”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in