Details uitgelekt over Kobo-tablet

0

Eerder deze week berichtten wij over de nog te verschijnen tablet van Kobo. Vandaag zijn er meer details bekend over het apparaat. De Canadese online winkel Future Shop heeft per ongeluk de productpagina van de tablet online gezet. Nate Hoffelder van The Digital Reader viel het op en twee uur later werd de pagina verwijderd.

De nog niet uitgebrachte tablet van Kobo heet ‘Vox’ (Latijn voor: stem) en heeft volgens de productpagina als besturingssysteem Android. De tablet heeft een LCD-scherm van 7 inch met een resolutie van 1024×600, wifi, 8 GB geheugen, een MicroSD kaart, een speaker en waarschijnlijk toegang tot de Android-markt. De tablet weegt volgens de details van de online winkel slechts 400 gram en kost $250 CAD.

Natuurlijk bevat de tablet verschillende diensten van Kobo zoals Pulse en Reading Life, twee apps om lezen sociaal te maken. De tablet ondersteunt verschillende bestandsformaten waaronder Adobe DRM, ePub, PDF en Kobo. Het is bovendien mogelijk om de content te synchroniseren met andere apparaten.

Op de productpagina stond als verwachte releasedatum 17 oktober vermeld.

(Via: The Digital Reader)

Vorig artikelBoekenuitgevers voorzichtig positief over nieuwe Amazon-apparaten
Volgend artikelMagazine-uitgevers hebben hoge verwachtingen van Newsstand-apps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in