Txtr morgen in de verkoop maar zonder Wifi

0

Op lesen.net valt te lezen dat de makers van de txtr ereader de wifi optie uit hun apparaat hebben gehaald. De ereader zal alleen via edge technologie toegang hebben tot het internet.

Deze verrassende beslissing komt een dag voor de start van de verkoop van de txtr. Ebooks kunnen nu alleen nog maar via de pc of via het edge netwerk gekocht worden. De verkoopprijs zakt hiermee wel naar €299 in plaats van €319, maar een unieke eigenschap van de ereader is uit het apparaat verwijderd. Volgens lesen.net is de meerwaarde van de txtr ten opzichte van de Kindle 2 verloren gegaan.

Het is niet duidelijk waarom txtr heeft besloten tot deze opmerkelijke stap. Vanaf morgen (1 december 2009) is de txtr te bestellen. Verzending van het apparaat zal plaatsvinden vanaf 15 december. Pas vanaf januari 2010 zal de ereader in de winkel beschikbaar zijn.

Overigens is nog niet overal aangepast dat er geen Wifi meer is: in de FAQ staat dat ebooks nog via Wifi kunt downloaden. De specificaties zijn echter al aangepast, daar is de Wifi optie al verwijderd.

(Via: Mobileread.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in