Lydia Rood schrijft alternatief boekenweekgeschenk in ebookvorm

0

Komende boekenweek zal er voor het eerst ook een boekenweekgeschenk in ebookvorm verschijnen. Dit alternatieve boekenweekgeschenk wordt geschreven door Lydia Rood.

Liefhebbers van ebooks zullen tijdens de Boekenweek 2011 (16 – 26 maart) voor het eerst een ebook cadeau kunnen krijgen. Lydia Rood is de schrijver van dit ebook met als titel ‘De kop van de pauw’. Het verhaal gaat over een sociale-mediastalker, over het Bekende Nederlanderschap, ijdelheid, trots en de prijs van de roem.

Het ebook zal beschikbaar komen in de vorm van een zogeheten krasboek. Een krasboek is de cover van het boek gedrukt op zwaar papier, met flaptekst en een krascode. Met deze unieke code kan de lezer het ebook gratis downloaden op www.ebookgeschenk.nl

Met het krasboek als fysieke vorm zal het ebook in de winkel worden uitgereikt bij aankoop van een ereader, een luisterboek of na aankoop van een ebook via de website van de winkel. Er zijn reeds 10.000 krasboeken verkocht. Het ebookgeschenk is een initiatief van PixelPerfect, mede-uitgever van de eBookstick.

Lydia Rood schrijft boeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. In 2007 schreef ze het kinderboekenweekgeschenk Kaloeha Dzong.

(Via PixelPerfect.)

Vorig artikelZoek je een cadeau voor de feestdagen? Check de koopwijzer!
Volgend artikelAantal zoekopdrachten rond ereaders stijgt explosief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in