Zelf ebooks uitgeven? Volg de workshop en ga aan de slag!

0

Zelf een boek schrijven: het is een droom van velen. Geschat wordt dat er zo’n 1 miljoen mensen in Nederland rondlopen met deze droom. Een deel daarvan zou het boek ook graag uit willen brengen. Een boek uit laten geven door een uitgever is niet voor iedereen weggelegd. Digitaal lezen biedt auteurs echter nieuwe kansen. Want je kunt je boek ook zelf uitgeven als ebook.

Wanneer je zelf een ebook wilt uitgeven zijn er verschillende mogelijkheden en opties waar je rekening mee moet houden. Ook is het heel belangrijk om te bepalen hoe je je ebook onder de aandacht gaat brengen. Hoe zorg je ervoor dat jouw ebook opvalt?

Programma

eReaders.nl helpt je op 24 februari 2012 met de workshop ‘Zelf ebooks uitgeven’ graag op weg. In een avondvullend programma komen de verschillende aspecten van het zelf uitgeven van ebooks aan bod. Na een korte introductie over digitaal lezen door Martijn Joosse van eReaders.nl, kom je via Natasja Oosterloo van eReaders.nl alles te weten over de ins & outs van ebooks. Vervolgens wordt de PR & Marketing van ebooks onder de loep genomen. Hoe kun je je ebook verspreiden en vooral: hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen weten dat jij een boek geschreven hebt? Voor dit onderdeel hebben we auteur Aliefka Bijlsma als gastspreker uitgenodigd. Zij zal vertellen hoe zij ruim 50.000 downloads voor haar ebook ‘Mede namens mijn vrouw’ voor elkaar gekregen heeft.

Extra’s

Tijdens de workshop zijn verschillende eInk ereaders en tablets met ebooks beschikbaar om uit te proberen. Tevens krijgt elke deelnemer het ebook ‘Zelf ebooks uitgeven’ van Wiebe de Jager cadeau. Met dit praktische handboek leer je hoe je een ebook maakt en deze vervolgens op de markt brengt.

Schrijf je vandaag nog in voor de workshop!

Voor slechts 95 euro (incl. BTW) krijg je:

Praktische workshop, het ebook ‘Zelf ebooks uitgeven’ van Wiebe de Jager t.w.v. € 9,95, heerlijke soep, broodjes, een hapje en een drankje.

Je kunt het volledige programma en het inschrijfformulier hier vinden.

Vorig artikelKindle Fire domineert Android-tabletmarkt
Volgend artikelApp over ‘Mr. Morris Lessmore’ vervaagt grens tussen prentenboek en animatiefilm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in