Sony Readers in prijs verlaagd

0
DELEN

Sinds vorige week zijn de ereaders van Sony in Nederland in prijs verlaagd. Al eerder verlaagde Sony ook de prijzen in de Amerikaanse webshop. De Sony Pocket Reader is nu te koop vanaf 169 euro, de Sony Touch vanaf 249 euro.

Tot voor kort kostte de Sony Pocket (PRS-300) 199 euro en de Sony Touch (PRS-600) 299 euro. Op Sony’s eigen website staan nu de nieuwe prijzen vermeld en ook de meeste webwinkels waar Sony Readers verkocht worden hebben hun prijzen verlaagd, naar respectievelijk ongeveer 169 en 249 euro. In de VS zijn de ereaders van Sony momenteel te koop voor 169 dollar en 199 dollar.

Op 26 augustus 2009 werden de Sony Readers in Nederland geïntroduceerd, in samenwerking met Bol.com. Die introductie zorgde voor een grote toename in de belangstelling voor digitaal lezen. Daarna volgden vele andere ereaders en webwinkels, maar tot nu toe blijven de Sony Readers de meest populaire ereaders in Nederland. In totaal verkocht Bol.com tot maart 2010 zo’n 20.000 ereaders. Hoeveel daarvan Sony Readers waren is niet bekend, maar de ereaders van Sony staan sindsdien bovenaan in de lijst met bestverkochte ereaders op de website. Met 169 euro is de Sony Pocket op dit moment de goedkoopste eInk-ereader in Nederland.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER