Archos brengt meer Arnova-tablets uit in Benelux

0

Vanaf juni zijn de Arnova 7 en de Arnova 84 in verschillende winkels in de Benelux te koop. Het gaat om een multimediatablet met een schermgrootte van 7-inch en een leestablet met een scherm van 8,4 inch. Eerder introduceerde Archos ook al de Arnova 8 en 10 tablets in Nederland.

De Arnova 7 heeft een resistief 7-inch aanraakscherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. De tablet draait op Android 2.2 en maakt verbinding met internet via wifi. Het apparaat zal verkocht gaan worden voor 99 euro. De Arnova 84 is meer nog dan het kleinere broertje gericht op digitaal lezen. Deze tablet komt namelijk met twee aparte bladerknoppen en heeft een 8,4 inch resistief touchscreen met een resolutie van 800 bij 600 pixels. De Arnova 84 draait op Android 2.1 en heeft eveneens wifi. Dit apparaat zal verkocht worden voor 129 euro.

Beide apparaten hebben geen toegang tot de Android Market. In plaats daarvan geeft Archos gebruikers van het apparaat toegang tot een alternatieve applicatiewinkel. Verdere specificaties van de apparaten zijn nog niet bekendgemaakt. De Arnova 84 is in de VS al op de markt gekomen als de Next3 tablet, wanneer Archos de Arnova met dezelfde hardware heeft uitgerust zal deze dus onder meer beschikken over 2GB schijfruimte, SD-kaartingang, zwaartekrachtmeter en ingebouwde speakers.

Archos lanceerde de Arnova-productlijn in maart dit jaar.

(Via: LVTPR.)

Vorig artikelAsus Padfone: een combinatie van smartphone en tablet
Volgend artikelGroei van Android lijkt te stagneren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in