Voor in bad of op het strand: waterbestendige Kindle

0

Een van de redenen waarom sommigen geen ereader willen is dat je het apparaat minder makkelijk mee in bad kunt nemen, of naar het zwembad. Voor die mensen verkoopt een Amerikaans bedrijf nu waterbestendige Kindles.

Waterfi maakte al verschillende soorten apparaten waterbestendig, zoals iPods. Voor 219 dollar heb je nu ook een aangepaste Kindle Paperwhite die tegen een natte duik kan. Voor het waterbestendig maken van de ereader betaal je 100 dollar, want bij Amazon kost de normale Paperwhite 119 dollar.

Het bedrijf voorziet de Kindles intern van een laag waardoor vochtschade en corrosie worden tegengegaan. De Kindles zouden er tot meer dan 60 meter diepte waterbestendig mee zijn. Het bedrijf geeft een garantie van een jaar op de waterbestendigheid.

De goedkoopste optie om je ereader waterbestendig te maken is overigens gewoon door middel van een vacuüm plastic zakje, maar wil je een wat stijlvollere oplossing dan is de Waterfi-Kindle misschien zo gek nog niet.

(Waterfi)

Vorig artikelGroot-Brittannië: 50% verkoop nieuwe Khaled Hosseini is digitaal
Volgend artikelRechtszaak tegen Apple om ebookprijzen vandaag van start
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in