Nieuwe Sony Xperia Tablet gelekt

0

Sony zal binnenkort een nieuwe tablet lanceren. Dat blijkt uit gelekte slides van een interne diapresentatie. Het apparaat krijgt hetzelfde model als de vorig jaar geïntroduceerde Tablet S, maar wordt een stuk dunner en wordt uitgerust met verbeterde hardware.

De tweede generatie van de Tablet S weegt 570 gram en heeft een dikte van 8,8 millimeter. Aan de schermgrootte (9,4 inch) en resolutie (1280×800) van het scherm is niets veranderd ten opzichte van de voorganger. Het apparaat komt in 3 modellen, van 16GB, 32GB en 64GB. Verder hebben de tablets beschikking over 3G-verbinding en een quadcore Tegra 3 processor. Ook is de batterijduur flink verbeterd. De vorige hield het nog zo’n 5 uur uit, van deze nieuwe versie zal je volgens Sony 10 uur onafgebroken kunnen gebruikmaken.

Ook nieuw is de komst van een cover à la Microsoft, met ingebouwd toetsenbord. Anders dan bij Apple en Microsoft past die van Sony geheel om de tablet heen.

Wanneer de tablet verkocht zal worden is nog niet bekend. Volgens de gelekte presentatie mikt Sony op prijzen vanaf 449 dollar.

(Via: Mobiflip)

Vorig artikelArnova GBook: nieuwe ereader van Archos?
Volgend artikeleReaders.nl gebruikerstest van CB online reader

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in