Borders verlaagt prijzen ereaders

0

In de Verenigde Staten is de prijzenoorlog rond ereaders nog altijd gaande. Vandaag verlaagt boekwinkel Borders de prijzen van een aantal ereaders. De goedkoopste eInk-ereader, de Sony Pocket Reader, kost nu bij Borders slechts 119,99 dollar. Ook de Kobo ereader is in prijs verlaagd.

Tot voor kort was de ereader van Kobo nog te koop voor 149,99 dollar. Vandaag haalt Borders daar 20 dollar vanaf en gaat het apparaat voor 129,99 over de toonbank. Het bedrijf biedt nu eveneens de Aluratek Libre aan, een monochrome LCD-ereader, voor 99,99 dollar.

De prijsverlaging van de Sony Readers is een logische stap gezien het feit dat er binnenkort nieuwe modellen van Sony op de markt komen. In aanloop daarnaar zijn de huidige Sony Readers in steeds meer winkels al uitverkocht of te koop tegen gereduceerde prijzen.

Naast de prijsverlagingen, biedt Borders vanaf nu ook de mogelijkheid om twee nieuwe ereaders te bestellen. De Velocity Cruz Reader en de Cruz Tablet draaien op Android en bieden naast een kleuren-LCD-scherm ook wifi-verbinding en multimediamogelijkheden. De beide apparaten zijn te koop voor respectievelijk 199,99 en 299,99 dollar. De Reader moet eind september geleverd worden, de Tablet half oktober.

(Via: PCMag.)

Vorig artikelIFA 2010 in teken van ereaders en tablets
Volgend artikelSony komt met nieuwe ereaders en Android/iOS-apps
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in