Borders verlaagt prijzen ereaders

0
DELEN

In de Verenigde Staten is de prijzenoorlog rond ereaders nog altijd gaande. Vandaag verlaagt boekwinkel Borders de prijzen van een aantal ereaders. De goedkoopste eInk-ereader, de Sony Pocket Reader, kost nu bij Borders slechts 119,99 dollar. Ook de Kobo ereader is in prijs verlaagd.

Tot voor kort was de ereader van Kobo nog te koop voor 149,99 dollar. Vandaag haalt Borders daar 20 dollar vanaf en gaat het apparaat voor 129,99 over de toonbank. Het bedrijf biedt nu eveneens de Aluratek Libre aan, een monochrome LCD-ereader, voor 99,99 dollar.

De prijsverlaging van de Sony Readers is een logische stap gezien het feit dat er binnenkort nieuwe modellen van Sony op de markt komen. In aanloop daarnaar zijn de huidige Sony Readers in steeds meer winkels al uitverkocht of te koop tegen gereduceerde prijzen.

Naast de prijsverlagingen, biedt Borders vanaf nu ook de mogelijkheid om twee nieuwe ereaders te bestellen. De Velocity Cruz Reader en de Cruz Tablet draaien op Android en bieden naast een kleuren-LCD-scherm ook wifi-verbinding en multimediamogelijkheden. De beide apparaten zijn te koop voor respectievelijk 199,99 en 299,99 dollar. De Reader moet eind september geleverd worden, de Tablet half oktober.

(Via: PCMag.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER