Bluefire Reader nu ook voor Android

0

De ereader-applicatie Bluefire Reader is nu ook beschikbaar in de Android Market. Bluefire Productions heeft dit echter nog niet officieel bekend gemaakt. Momenteel staat dit ook niet vermeld op hun website.

Sinds vorig jaar is hebt bedrijf bezig met het ontwikkelen van de app voor Android. Eerder werd aangekondigd dat de app gereed zou zijn in juni. Dit maakte Micah Bowers, hoofd van Bluefire Productions, bekend in mei. Wel heeft het bedrijf al een Android-app ontwikkeld voor Libri.de. Op de website van Bluefire staat momenteel nog te lezen dat de app in het (afgelopen) voorjaar beschikbaar zou zijn.

Bluefire Reader is een populaire ereader-app die voorheen alleen beschikbaar was voor iOS op de iPad, iPhone en iPod touch. De app ondersteunt ePub en PDF-bestanden, ook ebooks die met Adobe beveiligd zijn worden ondersteund. Op de app kunnen hierdoor ebooks van de meeste ebookwinkels en bibliotheken gelezen worden. Bovendien is het mogelijk om in de app direct bij verschillende ebookwinkels te kopen of om een gratis boek te downloaden uit de bijgevoegde selectie.

De Bluefire reading-apps kunnen gratis worden gedownload via iTunes en in de Android Market.

(Via: The Digital Reader)

Vorig artikelStel vragen aan auteurs met Amazons @author
Volgend artikelVlaamse krant De Standaard geoptimaliseerd voor iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in