Abonnementsdienst Magboox wijzigt naam in Cliffer

0
DELEN
cliffer

Streamingplatform Magboox verandert haar naam in Cliffer. De wijziging is onderdeel van de groeistrategie van het bedrijf, dat van Cliffer de ‘Netflix’ van het online lezen wil maken.

Met Cliffer krijg je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot boeken, luisterboeken en tijdschriften. De dienst is te gebruiken via de app op je smartphone of tablet via de pc.

Cliffer haakt aan bij de snelle toename van het digitaal lezen en de betaalde verspreiding van waardevolle content in Nederland en daarbuiten. De afgelopen maanden werden er met verschillende grote uitgevers afspraken gemaakt over deelname aan Cliffer. De komende tijd richt het bedrijf zich op versnelde groei van het aantal gebruikers en samenwerkingsverbanden met strategische partners. Ook zal een marketingcampagne van start gaan om de naamsbekendheid van de dienst te vergroten.

De dienst Magboox werd in 2016 gelanceerd. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf, opgericht door de broers Ramazan en Gokhan Colkusu, ontving in het najaar van 2017 een substantiële investering van De Mandemakers Groep, dat in ruil daarvoor een minderheidsbelang kreeg. Eind oktober 2018 werd William Linders, voormalig contendirector bij VodafoneZiggo, aan boord gehaald.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER