advies: E-reader – Notities & Woordenboek

Beste allen,

ik ben aan het orienteren op het aanschaffen van een e-reader en heb op basis van dit forum een duidelijke beeld gevormd van waar ik naar op zoek ben, maar heb toch een aantal vragen tov het gebruik van e-readers..

Ik zal met name zakelijke PDF’s & boeken willen lezen en ben bekend met deze website http://ebook.online-convert.com/ waar volgens mij alle formaten gratis en online zijn te converteren – Iemand ervaring met deze website?

Ten tweede vond ik de opmerking: ‘beschikbaarheid van een woordenboek zodat je snel woorden kan opzoeken’ erg nuttig zijn er e-readers die dit standaard hebben of dit goed aanbieden?

Tenslotte wil ik graag de mogelijkheid hebben om in de tekst notities te maken en deze later gemakkelijk te kunnen terugzoeken. Welke e-reader is hier voor geschikt? Is dit makkelijker met een touchscreen dan met bijv. de Kindle?

Hartelijk dank!