Amazon.de nu ook in het Nederlands

4
amazon-nl

Wie een Kindle e-reader wil aanschaffen kan dat vanaf nu doen op de Nederlandse versie van Amazon.de. Tot nu toe konden de e-readers alleen vanaf Duitse pagina’s besteld worden.

Boven aan de pagina kun je de Nederlandse versie inschakelen door op het icoontje in de menubalk te klikken. Nog niet alle pagina’s en functies zijn vertaald, maar er is nu wel een Nederlandse klantenservice die per e-mail en telefoon vragen beantwoorden.

“We zijn verheugd dat we Amazon.de nog toegankelijker kunnen maken voor onze Nederlandstalige klanten, die nu in het Nederlands kunnen winkelen”, aldus Ralf Kleber, Country Manager bij Amazon.de. “Dit brengt ons een stap dichter bij onze visie om klanten te kunnen helpen om alles te kopen wat ze zoeken op al onze Europese websites, zonder barrières.”

In de Kindle Store op Amazon.nl kun je nog steeds terecht voor Nederlandse en Engelstalige e-books.

Vorig artikelDrie grote uitgeversconcerns nu ook bij Bliyoo
Volgend artikelBliyoo lanceert familie-abonnement

4 REACTIES

  1. Niet alleen voor Kindles maar voor heel veel andere spullen kun je daar terecht. Boven EUR 29 gratis verzending naar Nederland (als het verzonden wordt door Amazon zelf en niet een andere leverancier). Houd er wel rekening mee dat de prijzen bij het afrekenen vaak net een tikje hoger uitvallen dan op de artikelpagina’s staat. Dit heeft te maken met het verschil in BTW-tarief tussen Duitsland en Nederland.
    (Dit is niet bedoeld als reclamepraatje, maar gewoon omdat ik goed ervaringen heb.)

  2. @ladyavenue: goede aanvulling, maar hangt ervan af of je boeken of andere spullen bestelt. Amazon.de heeft precies dezelfde tarieven voor NL en BE: boeken worden gratis verzonden, andere artikelen gratis bij een een bestelling van 29 euro of meer.

  3. @zetmolm. Ik heb nog nooit andere spullen besteld bij Amazon. Boeken waren vroeger ook niet gratis te verzenden. Ik denk dat het ook zo om de 30 Euro was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in