Amazon begint digitaal literair tijdschrift

0

De uitgeeftak van Amazon, Amazon Publishing, start vandaag met de uitgave van een nieuw literair tijdschrift, getiteld Day One. “Literaire tijdschriften hebben lange tijd een platform gegeven aan jonge en onbekende schrijvers. We willen die traditie voortzetten in de digitale wereld.”

Daphne Durham, sinds kort het nieuwe hoofd van de uitgeefafdeling van Amazon: “Day One richt zich wekelijks op schrijvers en dichters en stelt ons in staat om unieke verhalen en gedichten uit te lichten.” Het digitale tijdschrift is vanaf nu verkrijgbaar. Een jaarabonnement kost normaal 19,99 dollar, maar ter gelegenheid van de introductie slechts de helft.

Wanneer je een abonnement neemt worden nieuwe edities van de uitgave wekelijks automatisch naar je Kindle of de apps van Amazon gedownload zodat ze direct voor je klaar staan. De eerste editie bevat werk van Rebecca Adams Wright, Zack Strait en Forsyth Harmon.

Vorig artikelBarnes & Noble introduceert nieuwe Nook GlowLight
Volgend artikelUitgeverij HarperCollins zet in op eigen ebookverkoop
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in