Apple neemt tijdschriftenapp Texture over

0

Apple neemt de digitale tijdschriftenkiosk Texture over van Next Issue Media LLC. Texture heeft meer dan 200 tijdschriften in het assortiment die je onbeperkt kunt lezen voor een vast maandbedrag.

Texture bestaat als sinds 2010. In het assortiment staan belangrijke titels als Time, Forbes, Reader’s Digest en THe New Yorker. “We zijn blij dat Texture, met zijn indrukwekkende catalogus met tijdschriften van veel van de grootste uitgevers ter wereld”, vertelt Eddy Cue, Senior vice president  van de afdeling Internet Software and Services bij Apple. “We hechten veel waarde aan kwaliteitsjournalistiek uit betrouwbare bronnen en willen dat tijdschriften kunnen doorgaan met het maken van interessante verhalen met een mooie vormgeving.”

Ook John Loughlin, CEO bij Next Issue Media en Texture is blij met de overname en ook de aandeelhouders en uitgevers zijn zeer tevreden. “Ik ben blij dat Next Issue Media en de prijswinnende app Texture worden overgenomen door Apple”, zegt hij. “We zouden ons geen beter thuis voor de dienst kunnen wensen.”

In 2016 werd Texture door de App Store gekozen als een van de meest innovatieve apps van dat jaar.

Vorig artikelBoekenweek 2018 met thema ‘Natuur’
Volgend artikelStopt Amazon met Liquavista?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in