Blendle zet vol in op abonnement en stopt met losse artikelen

3
blendle stopt met losse artikelen

Blendle stopt met het aanbieden losse artikelen. Vanaf 1 augustus is het alleen nog mogelijk om een Blendle Premium-abonnement te nemen, waarmee je onbeperkt tijdschriften kunt lezen.

Het Blendle Premium-abonnement bestaat sinds 2017. Met het abonnement krijgen lezers elke dag een selectie kranten- en tijdschriftenartikelen aangeboden. Abonnees hebben ook toegang tot Blendle Audio, een dagelijkse selectie van ingesproken artikelen.

Het Premium-abonnement, dat nog steeds een tientje per maand kost, is nu uitgebreid met verschillende extra diensten. Abonnees krijgen nog steeds elke dag een nieuwsbrief met artikelen uit kranten en tijdschriften, maar kunnen nu ook onbeperkt bladeren door tijdschriften en krijgen onbeperkt toegang tot het archief van meer dan drie miljoen artikelen (waaronder ook krantenartikelen van vijf dagen en ouder). Ook krijg je elke week de ‘pareltjes uit het archief’ binnen de door jou gekozen interesses aangeboden. De nieuwe functies zijn alleen beschikbaar in de Blendle-app.

Inmiddels heeft Blendle 60.000 abonnees. Alexander Klöpping, directeur en medeoprichter van Blendle, wil dat dat er zo snel mogelijk minstens 100.000 worden. Bekijk deze video waarin hij terugkijkt op wat er de afgelopen vijf jaar is gebeurd en waar Blendle naartoe wil.

3 REACTIES

  1. Sinds de nieuwe vorm, abonnement, is het een enorme verslechtering geworden. Je krijgt van Blendle een, voor mij, totaal oninteressante artikeloverzicht. Sommige alleen op audio, waar ik totaal geen behoefte aan heb. NRC en Telegraaf artikelen hebben ze niet meer. Wat mij betreft geen 10 euro per maand waard

  2. Wat een onzin. Ik heb de nieuwste app gedownload en zie alleen maar artikelen met een prijs erbij. En ja ik heb een premium abonnement

  3. Blendle werkt alleen via een app, en is dus niet via een pc/laptop te gebruiken. Het is niet meer van deze tijd, om doelgroepen (zoals krantenlezers die vaak nog een vaste pc/laptop gebruiken) uit te sluiten. Voor mij dus niet mogelijk om blendle te gebruiken. Jammer dat ze niet alle mogelijkheden gebruiken, terwijl het zogenaamd “innovatief” is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in