Bliyoo van start, het abonnement voor onbeperkt lezen van Bruna

0

Vandaag is boekwinkelketen Bruna gestart met de nieuwe dienst Bliyoo. De afgelopen weken was Bliyoo al beschikbaar voor testgebruikers, nu is het beschikbaar voor het grote publiek. Met Bliyoo lees je voor een vast maandbedrag onbeperkt uit het aanbod digitale boeken en tijdschriften.

Er is vanaf nu de keuze uit drie abonnementen op Bliyoo. Voor 9,95 euro per maand kan je ofwel onbeperkt ebooks ofwel onbeperkt tijdschriften lezen. Een combinatie-abonnement van zowel ebooks als tijdschriften kost 14,95 per maand. Bliyoo is op dit moment te gebruiken via apps voor iOS en Google Play.

Als gebruiker kun je je Bliyoo-abonnement aan vijf verschillende apparaten koppelen, waarbij gelezen pagina’s gesynchroniseerd worden. Dat betekent dat je op een ander apparaat verder kan lezen waar je gebleven was. Momenteel bestaat het aanbod van Bliyoo uit ‘duizenden’ titels van uitgeverijen als WPG, de Crime Compagnie, Gottmer, Nieuw Amsterdam, Marmer en Cossee.

In totaal deden ruim 2.200 lezers de afgelopen tijd mee aan de test van Bliyoo. Uit die test kwam onder meer dan lezers ook nog graag op zowel een laptop als een ereader zouden willen lezen, daarom werkt het bedrijf nog aan een app voor laptops en aan de mogelijkheid om op de ereaders die Bruna zelf verkoopt ook gebruik te maken van Bliyoo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in